Cu sângele limpede împotriva tensiunii arteriale ridicate

În corpul uman se găsesc aproximativ 100 000 kilometri de vase sanguine. Dacă le-am uni, am putea înconjura de două ori planeta noastră. Prin venele și arterele noastre curge sânge, care asigură aportul de oxigen și substanțe nutritive fiecărei celule din corpul nostru. Cea mai frecventă cauză a afecțiunilor vasculare este blocarea vaselor sanguine. Dacă sângele nu poate să curgă prin vasele sanguine, țesuturile și organele corpului nostru nu primesc o cantitate suficientă de substanțe nutritive și oxigen. Sarcina globulelor roșii este de a lega oxigenul, de a-l transporta la celule prin întreg corpul, și de a elimina dioxid de carbon. În cazul nivelului crescut al colesterolului și a altor grăsimi din sânge, globulele roșii se lipesc între ele, în consecință, persoanele cu afecțiuni vasculare sau cei supraponderali ( cu colesterol mare), obosesc mult mai repede, nu pot respira, țesuturile musculare nu sunt suficent hrănite, iar astfel articulațiile lor sunt expuse unei poveri excesive. Dacă aceste probleme persistă pe termen lung și nu sunt tratate, pot duce la infarct și alte probleme grave.

Cum să scăpăm de aceste probleme și cum să prevenim apariția lor? 

Răspunsul este mai simplu decât v-ați aștepta. Aparatul laser Bioquant ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și astfel este îmbunătățită și starea noastră de sănătate. Este destinat în principal tratării afecțiunilor cardio- vasculare și cerebro- vasculare. Prin utilizarea regulată se normalizează starea tuturor componentelor sanguine, de la globulele roșii până la plasma sanguină.

Bioquant este medicul tău

Aparatul laser Bioquant

  • Îmbunătățește transportul oxigenului către celulele din corpul nostru
  • Îmbunătățește sangvinizarea creierului și memoria
  • Reduce nivelul grăsimilor din sânge, acționează ca prevenție și ajutor împotriva tensiunii arteriale ridicate
  • Îmbunătățește microcirculația, asigură o sangvinizare mai bună a membrelor inferioare și previne aterioscleroza (în principal la pacienții cu diabet)
  • Reduce riscul de apariție a trombozei (cheaguri de sânge)

 

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This