Știați că 9 din 10 români suferă de dureri de spate? Acestea sunt provocate în special datorită faptului că pe parcursul zilei coloana este foarte solicitată. Apoi nu avem suficient timp pentru întărirea coloanei, și astfel coloana devine tensionată tot timpul. Efortul depus afectează în special coloana, în consecință aceasta se uzează foarte tare și astfel apar și alte probleme de sănătate.

Ați mai fost vreodată în astfel de situații?

  1. Amețeli
  2. Dureri de cap
  3. Mobilitate redusă
  4. Senzație de vomă
  5. Dureri de umăr
  6. Transpirație excesiva

+ altele

Dacă ați fost vreodată măcar într-una din aceste situații, problema poate fi tocmai la coloana cervicală. Această afecțiune nu este însoțită doar de dureri neplăcute, ci ne trezim și în incapacitate de muncă și în multe cazuri duce și la operații complicate de coloană.

Ce determină apariția acestor dureri?

Acest tip de dureri apar deseori la persoanele cu o muncă sedentară, lipsa de mișcare sau în cazul suprasolicitării fizice. De asemenea aceste dureri pot apărea în cazul exercițiilor fizice efectuate incorect, dacă avem un stil de viață nesănătos, efort fizic prelungit sau mișcări repetate regulat în zona coloanei cervicale.

Ce ajută în acest caz?

Pe termen scurt, pentru relaxarea musculaturii sunt indicate băile de relaxare și sauna. Masajul vă ajută să ameliorați puțin durerile, sangvinizează musculatura și ajută la eliminarea toxinelor din organism. Acestea sunt doar soluții pe termen scurt, pentru că nu tratează cauza problemei.

Aceasta este o soluție eficientă pe termen lung

În acest caz, cea mai eficientă este magnetoterapia. Pe lângă efectele antiedeme, ajută la reducerea spasmelor, a cârceilor. Magnetoterapia are efecte vasodilatatoare, îmbunătățește circulația, și astfel obținem relaxarea musculaturii. Datorită magnetoterapiei va puteți recăpăta mobilitatea, puteți accelera regenerarea în cazul durerilor de coloană cervicală și să vă desfășurați din nou activitățile, fără probleme.

Procedurile cu magnetoterapie sunt plăcute

Magnetoterapia presupune trei lucruri pozitive principale, și anume:

  1. Procedurile cu magnetoterapie nu dor,
  2. Procedurile cu magnetoterapie sunt eficiente,
  3. Procedurile cu magnetoterapie nu au efecte secundare.

În timpul ședințelor de terapie nu trebuie să vă dezbrăcați, pentru că aceste impulsuri magnetice trec și prin îmbrăcăminte. Știați că în prezent, această formă de terapie este foarte căutată? Pe acest principiu funcționează și dispozitivul medical Ulticare LT-99. Foarte multe centre de tratament din țară au experiențe cu acest dispozitiv, printre ele fiind și Centrul Medical Natural Clinica din Oradea. În prezent este utilizat de peste 120 000 de persoane.

Vești bune la final

Știați că în cadrul proiectului Corp sănătos, puteți încerca procedurile de magnetoterapie și în orașul Dvs, GRATUIT? Puteți solicita terapia gratuită, împreună cu o consultație gratuită, AICI.

Veți relaxa musculatura, eliminați inflamația și durerile, și vă veți simți bine din nou.

ÎNCEARCĂ GRATUIT

Pin It on Pinterest

Share This